Helicon-IT

Home
Login
Webmail
Contact us

Webdesign


Een eigen website, met of zonder e-commerce, blijft op dit moment de belangrijkste internetapplicatie in BelgiŽ. Indien u een bedrijf of eenmanszaak heeft, dan is een website de perfecte manier om uw activiteiten toonbaar te maken en te promoten aan potentiŽle klanten.

Zonder toeters en bellen: Wenst u een compacte overzichtelijke website die voorzien is van de nodige informatie en eventueel een contactformulier, dan kan Helicon-IT uw website op zeer korte tijd creŽren en publiceren. Wij vinden het op de eerste plaats heel belangrijk dat onze klanten 'hun beeld over het design' werkelijk als eindresultaat krijgen. Daarom gebeurt elke stap in samenspraak met de klant.
Met het publiceren van uw bedrijf op het net komt ook een nieuwe vorm van communicatie met de buitenwereld binnen handbereik. Een bedrijf zonder e-mail is deze tijden ondenkbaar geworden, het zorgt ervoor dat u en uw medewerkers snel en doeltreffend kunnen communiceren: niet alleen met klanten en leveranciers, maar ook intern met collega's en leidinggevenden.

Content Management Systeem: Wanneer u zelf uw website wil onderhouden (database aanpassen, producten toevoegen, ...) dan ontwikkelt Helicon-IT voor u een systeem op maat. Het beheer van de website vindt plaats via de webbrowser zodat er geen andere (dure) software nodig is. Het 'CMS' (Content Management Systeem) zorgt ervoor dat u van op elke plaats in de wereld (zolang er een pc met internetverbinding aanwezig is) gegevens in uw database kan gaan bekijken of aanpassen. Alles wordt zo gebruiksvriendelijk mogelijk voorgesteld zodat u en uw medewerkers snel een grondige kennis hebben van het systeem.

Enkele referenties:
GeTech Automation BVBA: www.getechautomation.be
Helicon-IT: www.helicon-it.be
Personal trainer Willem Timmermans: www.beweginginpraktijk.be

Hoe gaan we te werk?
U kan best contact opnemen met ons, bij voorkeur per e-mail met daarin een korte beschrijving van uw bedrijf of van de activiteiten waarover u een website wil, een omschrijving van de items die u op de website te zien wil krijgen en hoever u wil gaan in het design (kleine website met een beetje info of een grotere commerciŽle website met productdatabase). Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk analyseren en u contacteren met een bespreekbaar voorstel om zo tot een concrete lay-out en context te komen.

info@helicon-it.be

Referenties

Beweging In Praktijk www.BeweginInPraktijk.be
De officiële website 'beweging-in-praktijk' van personal trainer Willem Timmermans.

Zuuthoeve www.Zuuthoeve.be
Fokkerij van warmbloedpaarden, dekhengsten, stoeterij, verhuur van stallen

Mini-Zuuthoeve www.Mini-Zuuthoeve.be
Website van Mini-Zuuthoeve, afdeling van Zuuthoeve te Lier.

Domeinnaam .be & .nl

Helicon-IT kan uw .be of .nl domeinnaam registreren en onderhouden voor maar 15 EURO per jaar (excl. BTW). Indien u een domeinnaam wil aanvragen; gelieve dan een e-mail te sturen met de gewenste naam en wij zullen u contacteren met de nodige gegevens.

info@helicon-it.be

Webhosting

Al onze pakketten omvatten volgende specificaties:

  • U kan gebruik maken van het zeer gebruiksvriendelijke controlepaneel Plesk (wil u alvast Plesk even uit proberen, geen probleem dat kan HIER, als login gebruik je: demo.swsoft.com en als paswoord: plesk
  • PHP/mySQL, Perl, CGI, SSI, Frontpage,...
  • Maak een onbeperkt aantal subdomeinen aan.
  • Standaard anti-virus en spam beveiliging.
  • Creëer een onbeperkt aantal e-mail adressen, toegang kan via POP3/IMAP en webmail, alsook forwarding, aliasing en vakantiebericht zijn instelbaar.
  • Maak een onbeperkt aantal databases (mySQL) aan en beheer deze via phpMyAdmin.
  • FTP toegang mogelijk.
  • Uitgebreid statistiekenpakket.


Prijzen:

Space bandwidth Prijs/maand Prijs/jaar
Starter 50MB 1Gb € 2,00 € 22,00
Basic 100MB 4Gb € 3,50 € 38,50
Super 200MB 6Gb € 6,00 € 66,00
Superplus 500MB 10Gb € 15,00 € 165,00
Giga 1Gb 20Gb € 25,00 € 275,00

Prijzen zijn excl. BTW!

info@helicon-it.be

Copyright © 2013 Helicon-IT. All rights reserved.
Read the disclaimer.
Nieuws

01/01/2013

Beste wensen voor 2013.

04/01/2013

.BE .NL .COM domeinnaam aan 15 EURO